Pamukkale Bisiklet Derneği
Tüm misafirlerimize ve destekleyenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz
Pamukkale Bisiklet Derneği olarak bu yıl Denizli Bisiklet Festivalinin ikincisini gerçekleştirdik. Zonguldak’tan Mersin’e kadar 23 farklı şehirden gelen misafirlerimizle şehrimizin sularından içtik, yağmurunda ıslandık, Laodikya ve Hierapolisin caddelerinde dolaştık, dağlarına, yaylalarına tırmandık. Dört gün süre ile misafirlerimize şehrimizin doğasını, kültürünü, tarihini tanıtmaya çalıştık. Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Festivali gerçekleştirmemizde desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’a, Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na, Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin’e, İl Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Namal’a, Denizli İl Sağlık Müdürü Sayın Şükrü Arpacı’ya ve UMKE ekibine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Mehmet Korkmaz’a, Fidanlarımız için Doçev Vakıf Başkanı Sayın İsmet Abalıoğlu’na ve Vakıf müdürü Sayın Bahtiyar Aksoy’a, Coca Cola Bölge Satış Müdürü Sayın Zafer Koç’a, Denizli Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği (DEMESKO) Başkanı Sayın Cemil Dinç’e, AKUT Denizli ekibine, Hacı Şerif’e ve Sayın Necip Helvacı’ya, AYNES’e, Dijital basılarımızı hazırlayan Ferden Dijital’e ve Sayın İsa Dal’a, Havlularımız için ARBİL’e ve Sayın İsmail Biltekin’e , Şampuanlar için BIOXIN ve Bölge satış temsilcisi Sayın Aytaç Ayaktaş’a, Zafer Gazozları'na, Teknik servisimiz Nasip Bisiklet’e ve Mehmet Aktaş’a, Manzara Restorant’a, Pamukkale Doğa ve Offroad Klübü (PADOF) adına etkinliğimize katılan Sayın Gültekin Bozkurt’a, Dalyan Lezzet Grubu ve Sayın Murat Dalyanoğlu'na , Göveçlik Sağlık Park ve Sayın Murat Aktı’ya, Organizasyon için katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Pamukkale Bisiklet Derneği Başkanı
Yavuz Öge
5/31/2016
Pamukkale Bisiklet Derneği festival için hazır
Denizli Bisiklet Festivali için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Misafirlerimizi bekliyoruz. Festival için kayıtlarımızı bu sene için kapattık. Görüşmek üzere.
5/25/2016
2016 Denizli Bisiklet Festivali İçin ön kayıtlar başladı
2016 Denizli Bisiklet Festivali İçin ön kayıtlar başladı. Ön kayıt sayfamıza tıklayıp formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Lütfen formdaki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Ön kayıt sonrası festival katılım ücretinin ödenmesi ile kesin kayıtlar yapılacaktır. Başvuru formu sayfasına gitmek için tıklayınız
4/1/2016
Festival için ön kayıtlar 1 Nisan 2016'da açılıyor
2016 Denizli Bisiklet Festivali için ön kayıtlar 1 Nisan 2016 tarihinde açılacaktır. Sitemizdeki kayıt formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Sitemiz ve Facebook sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.
3/24/2016
2016 Denizli Bisiklet Festivali ile ilgili hazırlıklar sürüyor
Denizli Bisiklet Festivali'nin bu sene de geçen sene olduğu gibi sorunsuz ve güzel geçmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Organizasyon hazırlıkları son hızla devam ediyor. Gelişmeleri yakında duyurucağız.
2/15/2016
Web sitemiz yenilendi
2016 yılı festival hazırlıkları ile web sitemizi de yeniledik. Yeni sitemizde daha çok içerik sunarak, haftalık turlarımız, derneğimiz ve Denizli hakkında daha çok bilgi sağlamayı planlıyoruz.
2/1/2016